Piktura zymtë e Tetsuya Ishida

Tetsuya Ishida painting Tetsuya Ishida, një artist japonez, ishte i njohur për pikturë skena të errëta dhe patologjik, përshkruajnë luftërat e jetës moderne në Japoni.

Personazhet në pikturat e tij duket të jetë në gjendje të vështirë dhe i zymtë, dhe në disa prej tyre trupat e tyre janë në pjesë dhe një pjesë të makinë.

Nëse ju merrni një vështrim në punën e tij, ju do të merrni një ndjenjë se saj duke u përpjekur për të përcjellë një kuptim shumë më të thellë, të paktën thats të si u ndjeva, kështu që kam menduar e Blogging në lidhje me të.

Ishida vdiq në moshën 31 pasi u godit nga një tren, të cilat disa besojnë se ishte një vetëvrasje. Kjo është e lehtë për të besuar më parë shprehjet depresion në pikturat e tij.
Tetsuya Ishida painting A do të jetë kjo lartësitë e modernizimit? The modern world Ka mënyra të intepreting një pikturë, varet nga imagjinata juaj. Kjo Ndjehem connotes huamns duke u bllokuar në xhungël konkrete. Caught in a concrete jungle
Ishida, Japanese artist Ky imazh duket si pjesët e trupit do të jenë mbledhur, ndoshta i një manekin. Paintings of Japanese artist Kam gjetur kjo të jetë shumë interesante, mënyrë unë shoh atë, ne duhet të mbrojë mjedisin tonë dhe jetën detare.
Ishida's painting Ishida lënë pas rreth 180 punon krijuar gjatë karrierës së tij artistike 10-vjeçare. Ata janë mjaft interesante. Stressed life


Namaste, dear reader, we appreciate the fact you took the time to read this article. Në kohët e fundit, we have multiple sites copying our work without due credit. We ensure that all our writers are compensated and we only accept original content. If you feel our work resonates with you and is helpful, it would be awesome if you could help us by sharing it.

Të faleminderit shumë:
Ndajnë me miqtë tuaj

Paraqes

Avatar of Bhavika
Një natyra-loving, qenie shpirtërore dhe bashkë-themelues i Fractal Iluminizmit, që lulëzon për të ndihmuar shokët e qenieve ri-lidhur me natyrën dhe veten e tyre të brendshme. Faleminderit për të qenë pjesë e këtij udhëtimi.

Related Posts

artist_arcimboldo_painting_vertemnus

Artwork Unique nga italiane Artist Arcimboldo

Ndryshimi i Face Kala Ghoda Festivalit Arteve

psychedelic art

Disa Art mbledhur nga dollap tim

adolf_hitler_artist

Side artistik i Adolf Hitlerit

Komente