Disa Art mbledhur nga dollap tim

meditation art

Në fazat në dhe jashtë ju vijnë të gjithë gjëra të bukura në jetë, ti ruajtur ato dhe për të mbajtur ato, piktura të bukura gjëra që ju pëlqen. E pra gjatë gjithë jetës kam mbledhur imazhe të caktuara, disa që pasqyrojnë një fazë apo një moment.

Shprehje, Ndjenjat, Emocionet e vënë në atë që ju mund të lidheni me të në kohë me artistin dhe nganjëherë ju rritet më shpejt atë. Shumica e herë njerëzit të dërgojnë më je që të mbledhin, Kohët e fundit unë kam qenë duke u përpjekur për të zgjidhur të dhënave në hard disk tim dhe të mirë, kurrë nuk arriti të, por këtu është disa sende nga mbledhjen e mia që unë do të doja të ndajë me ju!

E mësipërme është një foto shumë e bukur meditim dhe copë arti, ndërsa një më poshtë është quajtur Alice, përveç saj nuk Wonderland tani me të vërtetë, është ajo?
alice-art
Një e përdorur më poshtë të jetë letër-muri tim desktop për një kohë të gjatë, shumë interesante e saj të quajtur nga brenda, Emri i flet një shumë të kornizës së mendjes personi është. Duke kërkuar në të dhe duke u bërë një me gjithësi.

inward
Një tjetër pasqyron dashurinë time për natyrën, e saj të quajtur kapur në web.
caught-in-the-web

Muzika është mësimi, dhe DJ është mësuesi!

Burning-Babylon

Simbol ime e preferuar e AP, jo vetëm matrica ngjyra, por në këtë imazh Avokati është i përbërë nga një shumë të florës dhe faunës.

symbol aum art

Një imazh shumë interesant, saj jo vetëm një shkarravitje, por ndonjëherë ju mund të shihni njerëz në të.

miux_murko

Një tjetër është ndoshta shpjegimi i David Icke-së e evolucionit :)

eidmann_fred_mutant pattern

A e dini se një nga emri Frymës në pacman ishte Clyde :) Thats emrin tim shumë dhe pacmans leashed.
psychedelic art

Unë jam një tifoz i madh i Podcollective dhe respektimin e këtyre artistëve të jashtëzakonshme :) Unë kam shkruar për Alex Grey dhe Larry Carlson nga më i madhi, interesante për të thënë aspak. Unë nuk e mbani mend këto artistë të një pics disa janë të watermarked në mënyrë të kontrolluar ato në qoftë se ju si ata që ju mund të zgjeruar ato duke klikuar mbi ta.

Unë shpresoj se ju ka gëzuar këto ka një më pak se unë kam, edhe pse unë jam i pasigurt se sa do të gëzojnë ato.


Na falënderoj me një pjesë, jo vetëm që ajo të na ndihmojë të rritet, duke ndarë njohuritë ju ndihmojë ndryshim vetëdijen planets. Të faleminderit shumë:
Ndajnë me miqtë tuaj

Paraqes

Avatar of Clyde
Nga Clyde
Qenie shumëdimensionale shpirtërore dhe themelues i Fractal Iluminizmi që ka një përvojë njerëzore dhe duke u përpjekur për të përmirësuar atë. Një nga qëllimi kryesor i pse kemi filluar FractalEnlightenment, im një bartësi pishtar, duke u përpjekur të shkëlqejë dritën në vende të errëta. Ju faleminderit për gracing mua me praninë tuaj, Në Lak'ech Ala K'in! (Unë jam një tjetër ju)

Related Posts

Ana Suromai visionary art by amanda sage

'Heqja e pantallona të gjera’ me Art Amanda Sage-së

artist_arcimboldo_painting_vertemnus

Artwork Unique nga italiane Artist Arcimboldo

Ndryshimi i Face Kala Ghoda Festivalit Arteve

adolf_hitler_artist

Side artistik i Adolf Hitlerit

Komente